11

Komentari (11)

Emir
Eki Aaaaalid Beslic hahahahah ljakana majko mila hahahahah bas me nasmija
Dobojlija
A sve je namjesteno
Benjamingst
Ti budi sposoban pa u ring I namjesti sebi borbu...
Dobojlija
A zasto se baviti ovim sportom kada od onoliko udaraca na kraju nastrada mozak.Ovaj danasnji boks je cirkus,nema vise boksa kao nekad ,iz doba Muhammed Alija (on je primjer sta se desi od onoliko udaraca u glavu,a ipak je LEGENDA),Sugar Ray Leonarda,Sonya Listona ,Mate Parlova ili Marijana Benesa,a ovi sadasnji bokseri ponasaju se kao budale ,kriminalci I mafijas.A zasto mislite zasto se razmatra da se boks izbaci s olimpijskog takmicenja,borbe je lahko namjestiti.Ne kazem da je sav boks namjesten ,ima I postenih,ali ovo danas ne valja.
mile90
Lako je bosnu voljeti iz b€lgije, najgori su mi ti, zapucalo u ravnom njegovi vec bili u b€lgiji ko izbjeglice, nek dodje u kalesiju trenirat kad je taka bosancina
rajvosa46
Nije on kriv. Sa dvije godine je tamo otišao. Šta ima veze gdje trenira, predstavlja našu državu.
Benjamingst
Volim I ja BiH a nisam rodjen u BiH niti EX YU. Znaci ako zivim vani odrastao nemam je pravo voljeti sto sam vani?
Koba84
I meni pusis *****.
mile90
Takvi su najgori, dođu prosipat neizmjernu ljubav a zovu se erko jun, felix sturm
TIGAR
napusi se erku i felixu i obslixu..buhahagah
Saimai1316
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.