Erko Jun uz hit Halida Bešlića ušao u ring!

Borba večeri u Zagrebu

Erko Jun uz hit Halida Bešlića ušao u ring!

E. Škorić

Orio je stari hit Halida Bešlića dok je bh. borac ulazio u u ring u glavnoj borbi večeri na KSW eventu u Zagrebu.

Poljski borilački gigant Konfrontacje Sztuk Walki (KSW) organizovao je sportski događaj u zagrebačkoj Areni i već smo uživali u nekim borbama, a u glavnoj se sastaju bosanskohercegovački MMA borac, fitness model Ermin Junuzović alias Erko Jun i poljski snagator Mariusz Pudzianowski.

Ovo će za Junuzovića biti meč karijere, a zanimljiv podatak je da je njegov protivnik pred meč teži čak 14 kilograma. Višestruki svjetski „strongman“ na vaganju je imao 118.3 kilograma, dok je Erko Jun imao 104.1.

Erko Jun je u ring ulazio uz "Beograđanku" Halida Bešlića.

Promo

Top Komentari

mile90
Lako je bosnu voljeti iz b€lgije, najgori su mi ti, zapucalo u ravnom njegovi vec bili u b€lgiji ko izbjeglice, nek dodje u kalesiju trenirat kad je taka bosancina
3 10
Emir
Eki Aaaaalid Beslic hahahahah ljakana majko mila hahahahah bas me nasmija
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi