Fanovi u šoku: Fury je prije udarca u grlo imao potpuno drugačiji glas

Prije pet godina se sve promijenilo

Fanovi u šoku: Fury je prije udarca u grlo imao potpuno drugačiji glas

Endin Čaušević

Britanski bokser Tyson Fury u fantastičnom okršaju pobijedio je Deonteyja Wildera i postao je kralj superteške kategorije po WBC verziji.

Fury je nakon meča u Las Vegasu u centru pažnje engleske javnosti i svakodnevno možete vidjeti veoma zanimljive priče o njegovom životu. No, ono što je iznenadilo mnoge jeste video koji se pojavio i pokazuje Furyja s početka karijere.

Njegovi fanovi nisu mogli vjerovati koliko je njegov glas zvučao drugačije nego što je to danas. Fury je tada nakon mečeva znao i zapjevati, ali danas je sve to skoro pa nemoguće.

Fury je svoj glas izgubio prije pet godina kada je na treningu tokom sparinga od Ty Mitchella dobio udarac u grlo. Fury je nakon toga završio u bolnici i ljekari su odmah shvatili da njegov glas neće imati istu boju kao nekada.

Mnogi su vjerovali da se njegov glas promijenio kada je imao težak period u životu tokom kojeg se drogirao i mnogo pio, ali to nije tačno. Fury je svoj glas izgubio zbog "bezazlenog" udarca na treningu.

Top Komentari

IMPERATOR
Mogao je komotno biti pjevač nakon uspješne boksačke karijere a ovako ne znam kako ce preživjeti nakon što okači rukavice o klin.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi