Deba nokaute vreba: Udaračka mašina od 150 kilograma je strah i trepet za sve
Foto - Screenshot

Brutalan je

Deba nokaute vreba: Udaračka mašina od 150 kilograma je strah i trepet za sve

M. Šljivak

Organizacija uličnih borbi postala je popularna širom svijeta.

U proteklih nekoliko godina na borilačkoj sceni se pojavilo dosta organizacija koje realizuju ulične tuče bez pravila, ali neke odrede MMA ili pravila iz nekog drugog borilačkog sporta.

Ljubitelji borbi uvijek najradije gledaju borbe teškaša. Tu jedan udarac završava sve, a posebno impresivni udarci padaju na ulici, gdje su pravila ipak manje rigorozna.

A jedan od najubitačnijih uličnih boraca je debeljuca nadimka 'Fatso' koji je strah i trepet za sve.

Iako vaga oko 150 kilograma uz ogromnu stomačinu ispred sebe, Fatso nema problem da spektakularnim high kickovima nokautira rivale.

Njegov rival s ulice nije imao sreće jer je Fatso tog dana bio raspoložen za borbu. Mirno je čekao početak, a zatim je uslijedila istinska brutalnost.

Oglasi

Samo što je počeo meč uslijedio je high kick koji je rivala poslao na pod. Fatso je upisao ekspresnu pobjedu uz oduševljenje prisutnih.

Ovaj momak udara žestoko. Nesretni rival je osjetio svu njegovu moć i teško da će ikada tražiti revanš protiv mnogo jačeg protivnika.

Fatso je očigledno nešto posebno. Miran je i potpuno fokusiran na borbu i očigledno je itekako tehnički potkovan.

Ko zna, možda ga u budućnosti još koji put vidimo u borbi. Što se tiče ulice nema dileme da će tamo biti, ali za ovako kvalitetne teškaše može se naći i mjesto u nekim profesionalnim organizacijama.

Oglasi