Fedor sinoć u ring ušao uz himnu ratnih zločinaca koji su harali po Zvorniku

Njemu na čast

Fedor sinoć u ring ušao uz himnu ratnih zločinaca koji su harali po Zvorniku

E. Škorić

Fedor Emilianenko sinoć je pobijedio američkog diva Quintona Rampagea Jacksona za kraj karijere.

Rus je za nepune tri minute sredio Rampagea na Bellator eventu u Japanu, ostvarivši tako 39. pobjedu.

Završena je još jedna velika karijera, a Rus je istu okončao uz taktove himne ratnih zločinaca.

Rus je štovatelj Slavena i kršćana, a u ring je ušao uz riječi: "Hriste Bože raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti" te taktove "Himne kosovskih junaka2, odnosno pjesme koja je bila i himna zloglasnih 'Crvenih beretki'.

Riječ je o elitnoj srpskoj jedinici koja je osnovana od strane države i tokom ratnih godina su harali po Kninu, Glini, Zvorniku, a sve pod zapovjedništvom ratnog zločinca Dragana Vasiljkovića.

Japanci su pozdravljali Fedora koji je bio sa ruskom i srpskom zastavo, ni ne znajući kakve ratne zločine je protekle večeri podržao.

Top Komentari

casimiro
**** vam on mater.sta pisete o njemu?dajete paznju debilu koji je nije vrijedan.Al to vam je i cilj.samo neka se cita i komentarise...
7 2
Eod
Kad ce svatiti uspavani bošnjak da "anamo oni"nikad ne miruju i da nam uvijek drzati kamu za vratom,a mi se opustimo ko da juce nismo prezivili klanja i mucenja.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi