Dobro razmislite kada kažete da su 'kečeri' obična prevara - Ove slike govore suprotno
Wrestlemania je ponovo donijela žestoke okršaje, ali i teške povrede za hrvača Fina Ballora koji se pohvalio njima na društvenim mrežama (Foto: Instagram)

Žestok obračun Balora i Edgea

Dobro razmislite kada kažete da su 'kečeri' obična prevara - Ove slike govore suprotno

Midhat Šljivak

Profesionalno hrvanje veoma je popularno širom svijeta. Amerikanci su od njega napravili veliki brend i 'kečeri' su postali nešto prepoznatljivo. Naravno, dosta je glume u mečevima koji se održavaju, no brojni borci doživljavaju teške noći. Dokaz tome je borac Finn Balor koji je dobio žestoke povrede nakon meča na Wrestlemaniji protiv Edgea.

Hrvač Finn Balor 'pohvalio' se na društvenim mrežama povredama koje je zadobio prethodnog vikenda na čuvenoj Wrestlemaniji.

Ovaj borac imao je 'Hell In a Cell' meč protiv legendarnog Edgea i nakon okršaja koji je trajao 18 minuta doživio je poprilično mučne povrede.

[twitter]https://twitter.com/FinnBalor/status/1643318828590571521[/twitter]

14 šavova na glavi i leđa potpuno prekrivena tragovima žestokih udaraca koje je primio dovoljno govore da u meču nije bilo previše glume i da je ovo bio jedan od onih obračuna koji pokazuje da posao profesionalnog hrvača nije lagan.

Istina, scenarij se unaprijed zna. Međutim, borci u ovakvim mečevima uvijek daju apsolutno sve od sebe kako bi zabavili publiku i često dolazi do povreda.

Oglasi

Balor je samo još jedan od primjera kako ovaj sport ne treba nazivati prevarom. Rijetko bi ko želio na sebi imati ovakve povrede koje definitivno nisu nimalo bezazlene.

Bilo je to 18 minuta pravog kažnjavanja s obje strane. Na kraju je pobjedu slavio Edge (Adam Copeland) koji je i sam u prošlosti imao teške povrede zbog kojih mu je zdravlje bilo ozbiljne ugroženo.

On se međutim nakon brojnih operacija odlučio vratiti. Rizikuje dosta jer bi mogao ostati nepokretan, no ovom 49-godišnjaku je hrvanje sve u životu.

S druge strane Finn Balor, čije je pravo ime Fergal Devitt, došao je na veliku scenu 2014. godine i postao je jedna od najvećih zvijezda.

Važi za veoma atraktivnog borca čiji se mečevi rado gledaju, a on je na najvećem događaju godine pokazao da je zaista izuzetan zabavljač i hrvač.

Oglasi