Noge pukle kao slamčice: Glumio kečera u dvorištu, pa doživio stravične lomove

Ne pokušavajte ovo kod kuće

Noge pukle kao slamčice: Glumio kečera u dvorištu, pa doživio stravične lomove

Midhat Šljivak
Teme:

Profesionalno hrvanje već godinama je omiljena zabava mnogih ljudi širom svijeta.

Popularni 'kečeri' su od svoje pojave izazvali pravi bum, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je i danas popularnost ovog sporta na zavidnom nivou.

I u ostatku svijeta nikle su nove promocije koje organizuju hrvačke mečeve. Popularnost je ogromna u Japanu i Meksiku, a bez ikakve dileme najveća promocija je čuveni WWE.

Dok dobro utrenirani profesionalci uvijek šalju poruku da se ne pokušava kod kuće ono što oni izvode, gotovo da ne postoji tinejdžer koji nije isprobao barem jedan potez kojeg je vidio na televiziji.

Zabrinjavajuće je i da čak odrasli pokušavaju da se dokažu i često zna doći do zaista stravičnih povreda.

Jedan takav snimak pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama. Neko je organizovao kućnu varijantu hrvanja i nije se sve baš dobro završilo.

Oglasi

Nesretni momak skočio je na tlo, a zatim je došlo do loma obje noge i prizori su bili zaista stravični.

Interesantno je da u prvi tren niko nije primijetio da je došlo do loma. Lagano su šetali okolo misleći da je obični pad i tek nakon jauka su mu pritrčali u pomoć.

Ovo je još jedan dokaz da ovakve izvedbe treba ostaviti profesionalcima jer ipak su oni najbolji u svom poslu i znaju na pravi način zabaviti publiku izvodeći razne spektakularne poteze u 'borbama'.

Ovaj snimak zaista je jeziv i ne preporučuje se onim sa slabim želucem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi