8

Komentari (8)

MUFCDOGROBA
Ovaj je veci klaun od svog brata. Svi koji imaju iq preko 80 i godina preko 16 znaju o kakvim se debilima radi… 15 kila tezi, 10 cm visi i on ide sa njim da se grli jos govori da ce ga nokautirati…
haris1000
Kakva budalastina i uze lik 100 milionaaaa,a ovaj drugi totalni klovan 20 pa ko daje tolike pare za ovo
user1583752673
Vidi se da je namjesteno s Marsa
Zoilomas
Mec bez ocijena I bez pobjednika ako se ne ostvari K.O..znaci ono....ali ipak bilo je interesantno jer se Floyd poigravao sa Paulom skoro cijelu noc dok ga je ovaj htio vise ljubiti nego grliti u odmoru svake tri sekunde. Interesantno ali nije ni do pertli pravom boksu.
realno_govoreci
Nemoj samo reci da si gledao ovu borbu? I pitamo se onda sto je covjecanstvo dotaklo dno
Zoilomas
Sto sta fali pogledati? Bilo je interesantno gledato jednog of najboljih boxera svih vremena protiv budale sto misli da ga moze pobjediti starog, zar nije tebi interesantno?
realno_govoreci
Naravno da nije,a pogotovo kad znas da ovakve stvari koje imaju publiku unistavaju boks. Ukoliko se ovako nastavi istinski mecevi pravih boraca ce pasti skroz u drugi plan i onda ce ovakvi glumci na takvim ovcama uzimati milione za bukvalno nista,niti znacaja,niti titule niti bilo sta.Jednostavno previse se petljate u tudje zivote i zato vam je ovo i interesantno.Na kraju krajeva sta je poenta svega bila kada znas da je sve dogovoreno prije borbe?Sta je to tebi interesantno bilo kada si vec sve unaprijed znao?
realno_govoreci
To su stvari koje danas ljudi nece da postavljaju sebi nego samo ...daj dobar show. Upravo taj show je unistio sport ali to nikada nebi bilo moguce da nema publiku za to. Samo shvati ovo pa pisi sta hoces,oni su sinoc vama odigrali predstavu vrijednu stotinu miliona dolara i otisli jos bogatiji a vi i dalje tu gdje i jeste.Sutra dan isti ti ce te po internetu pisati o nepradvi i sistemu kakav je u Bosni i svijetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.