Floyd Mayweather traži nestvarnu cifru za novi meč protiv Conora McGregora

Smatra ga lakom lovom

Floyd Mayweather traži nestvarnu cifru za novi meč protiv Conora McGregora

M. Šljivak

Floyd Mayweather spreman je ponovo da se bori sa Conorom McGregorom.

Nekadašnji šampion je sa irskom MMA zvijezdom odradio meč 2017. godine. Borba je prekinuta u 10. rundi, a Mayweather je u tom meču zaradio 300 miliona dolara.

Kako je Conor najavio novi bokserski meč, Floyd je spreman da se ponovo bori sa njim i smatra da je to laganih 300 miliona dolara u najavi.

"Borba protiv njega je laka lova. Zaradio sam 300 miliona dolara u prvoj borbi i naravno da bih ponovo ušao u ring za istu cifru", rekao je Mayweather i dodao je:

"Conor ne zna da se bori. Ne sjećam se da li mi je uopšte uputio ijedan uppercut u borbi. Ja ga nisam osjetio. Možda zvuči čudno, ali ne volim McGregora, zaista je tako", poručio je Floyd.

Conor je ranije najavio da će se boriti u bokserskom meču protiv još jedne legende Mannyja Pacquiaa.

Top Komentari

user1583752673
Ma mars gnjido jedna pohlepa nikad ti dosta para!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi