'Najveći ikad' se pohvalio koferima para - Čuvaju ga posebno odabrane zvijeri, plate su im ogromne
Floyd Mayweather je zaštićen ogromnim ljudima

Hvali se kao nikad ranije

'Najveći ikad' se pohvalio koferima para - Čuvaju ga posebno odabrane zvijeri, plate su im ogromne

Midhat Šljivak

Floyd Mayweather Junior sam sebe smatra za najvećeg boksera svih vremena. U penziju je The Money otišao s omjerom 50-0, te s punim bankovnim računima. Uz sebe uvijek nosi ogromne količine keša, a čuvaju ga istinske zvijeri koje ne dozvoljavaju da mu se iko približi.

Bivši bokser Floyd Mayweather Junior voli se javno pohvaliti ogromnom količinom keša kojeg nosi i sa sobom. Često objavljuje snimke na kojima se bahati i definitivno pretjeruje u pojedinim trenucima.

Sada je ponovo odlučio svima da pokaže koliko novca ima. U automobilu je sjedio pored dva kofera koja su ispunjena novcem i pretpostavlja se kako je tu oko 20 miliona dolara.

Tokom bokserske karijere The Money je zaradio više od milijardu dolara. Dosta toga je otišlo na brojne poreze, imao je loših poslovnih poteza i navodno je Mayweather trenutno težak oko 450 miliona dolara.

Kada troši Floyd nikako ne štedi. Njegova kupovina gotovo uvijek je u milionskom iznosu i nije rijetkost da robu plaća u kešu.

Oglasi

Pojavljivali su se snimci kako u luksuznim radnjama broji veliku količinu novca, a to može jer ga čuvaju zaista istinske zvijeri i pažljivo odabrani momci.

Pored njega je uvijek nekoliko tjelohranitelja. Uvijek su mu blizu i ne dopuštaju da mu se bilo ko približi, posebno kada nosi ogromne količine novca.

I ovog puta je to slučaj. Dok se Mayweather snima za hvalisanje na društvenim mrežama, momci su maksimalno osigurali njegov automobil u kojem se nalazio.

Tjelohranitelje bira lično Floyd, moraju ispuniti nekoliko uslova

Floyd Mayweather Junior lično bira momke koji će se brinuti za njegovu sigurnost.

Oglasi

The Money ima posebne uslove kako bi ih angažovao. Oni moraju biti sposobni da nose velike količine novca, da imaju ogromnu kilažu i visinu (oko 2 metra).

Ovi momci su jako dobro plaćeni. Navodno, plata je na godišnjem nivou oko 150.000 dolara, a imaju i brojne druge beneficije.

Gazda ih često časti bonusima. Nerijetko im kupuje satove i automobile i svakako da ovi momci mogu biti zadovoljni.

Floyd se osjeća sasvim sigurno s ovim zvijerima. Momci izgledaju zaista ogromno i rijetko se ko uopšte usudi da ih izazove i da iskuša sreću.

Top Komentari

789012455
On je medju patuljcima najveci i njegova kategorija …
0 0
emial766
Cuj najveci??? De matere ti vise ne pisi nista
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi