Floyd najavio: Boriću se s Golovkinom, pod jednim uvjetom

Mayweather se oglasio

Floyd najavio: Boriću se s Golovkinom, pod jednim uvjetom

Midhat Šljivak

Floyd Mayweather je u septembru prošle godine objavio odlazak u penziju.

Povukao se Money bez poraza u karijeri, ali mnogi bokserski stručnjaci tvrde da je otišao kukavički i da se nije borio s pravim šampionima.

Jedan od onih koji su željeli Floyda u ringu je neporaženi Gennady Golovkin, koji je bio spreman da se spusti na 70 kilograma za ovu borbu.

Međutim, Mayweather je poslao odgovor...

"Rekao sam već šta Golovkin mora uraditi ako želi borbu sa mnom. Mora pobijediti Andrea Warda i tek ću se onda boriti s njim. Nisam još vidio da ga je prozvao", rekao je Floyd za Fight Hype.

Iako je najavljivao kako nema namjeru da se vraća, čini se da je sam sebe demantovao. On želi borbu s Dannyjem Garcijom.

"Samo jedno me ime zanima, a to je Danny Garcia. Ako se budem vraćao s njim ću se boriti", dodao je Money.

Mayweather je karijeru okončao sa 49 pobjeda i bez poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi