Floyd najavio mogućnost povratka

U razgovoru za ESPN

Floyd najavio mogućnost povratka

Midhat Šljivak

Umirovljeni američki bokser Floyd Mayweather ponovo je komentarisao mogućnost povratka u ring.

U razgovoru za ESPN je potvrdio kako je u mirovini sretan, ali da se nikad ne zna.

"Svi me pitaju vraćam li se? Trenutno sam sretan na ovoj strani, ali moram priznati kako sam razgovarao sa CBS-om i Showtimeom i nikad se ne zna. Ipak, trenutno mi je dobro u mirovini", istakao je Mayweather.

Ljubitelji boksa žele vidjeti okršaj Moneya s Gennadyjem Golovkinom. Kazahstanac je nemilosrdan prema rivalima (35-0), te žele Mayweathera vidjeti u ringu s njim.

Međutim, od toga neće biti ništa tvrdi Floyd.

"Mislim da mu je najbolje da se bori s Andreom Wardom. Nisam se nikad borio u njegovoj kilaži, jer ne mogu ni blizu doći do takve kilaže", istakao je Mayweather.

Amerikanac se povukao sa omjerom od 49-0, ali mu mnogi zamjeraju činjenicu da je birao znatno lakše rivale kako bi ostao neporažen do kraja karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti