Mayweather i Pacquiao ponovo u ringu za nevjerovatan novac

Novi meč velikana boksa

Mayweather i Pacquiao ponovo u ringu za nevjerovatan novac

M. Šljivak

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao mogli bi se ponovo naći u ringu.

Nakon što je Floyd prije godinu dana odlukom sudija pobijedio Pacmana, te iako su oba borca najavila odlazak u penziju, promoter Bob Arum tvrdi da bi se borba ipak mogla desiti.

"Sve je do navijača i ljudi. Ako bude veliki interes, počećemo raditi na tome", rekao je Arum.

Vlasnik mreže Showtime Stephen Espinoza tvrdi da je Pacquiao u fantastičnoj formi i da bi sada stvari u ringu drugačije izgledale.

"Pacquiao je protiv Timothyja Bradleya izgledao vrhunski. Bio je brz, aktivan, žestoko je udarao. Mayweather je tražio pravi izazov za povratak u ring i sada ga ima. Mislim da bi i prva borba završila drugačije, da se Pacquiao nije povrijedio", istakao je Espinoza.

Ako dođe do meča najave su da bi ukupan honorar od borbe za borce mogao biti oko 600 miliona dolara, što bi porušilo sve rekorde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi