Folk pjevač teško nokautirao starca: "Upozorio sam te, upozorio"
Barska tuča završila katastrofalno za starijeg gospodina (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna scena

Folk pjevač teško nokautirao starca: "Upozorio sam te, upozorio"

M. Šljivak

Tuče u barovina i na ulicama znaju izazvati veliku pažnju, a ponekad možemo svjedočiti zaista ludim nokautima koji ostave bez daha čak i one koji se profesionalno bave borilačkim sportovima.

Ulične i barske tuče nešto su što postoji oduvijek. Gotovo da ne postoji ljubitelj noćnog života koji nije jednom upao u problem, a u 'belaju' su se znali naći i profesionalni borci.

Snimak koji stiže iz Sjedinjenih Američkih Država pokazuje da i oni od kojih ne očekujete znaju određene poteze iz borilačkog svijeta i tako iznenade sve.

Tako je jedan pjevač američke folk muzike 'front kickom' uspio nokautirati starijeg gospodina koji mu je pravio probleme tokom nastupa.

Nakon kraće prepirke starac je krenuo prema mlađem protivniku da se obračuna. Ovaj ga je dočekao i front kickom ga je poslao na pod.

Nesretni čovjek se nije dizao. Nastao je muk, a čuli su se samo povici pjevača koji je bio nezaustavljiv u priči.

Oglasi

"Plači p***o. Upozorio sam te. Upozorio sam te", konstantno je ponavljao pjevač dok su ostali prisutni pokušavali pomoći nesretnom čovjeku.

Pjevaču je bilo apsolutno svejedno šta se s čovjekom desilo, ali nije poznato da li je u ovom slučaju reagovala policija.

S obzirom na to kako je sve izgledalo vrlo lako je moguće da će ovaj folk pjevač odgovarati za fizički napad i mogao bi biti žestoko kažnjen.

Američka folk muzika veoma je popularna širom Sjedinjenih Američkih Država, pogotovo u njenim južnim dijelovima.

U ovim pjesmama se uglavnom govori o teškom radu doseljenika, njihovoj ljubavi i patnji tokom života.

Oglasi