Pijana baraba napala dječaka, uslijedio je nokaut kojeg će pamtiti dok je živ
Dečko je pokušavao da izbjegne probleme i pokušao je odvojiti nasilnika od sebe. Kada je vidio da ovaj ne odustaje odlučio je ragovati

Mladi bokser nokautirao pijanicu

Pijana baraba napala dječaka, uslijedio je nokaut kojeg će pamtiti dok je živ

M. Šljivak

Mladi bokser brutalno je nokautirao pijanicu u jednom tržnom centru nakon što ga je ovaj bez ikakvog razloga napao pred mnogbrojnim svjedocima.

Mladi bokser morao je reagovati i iskoristiti stečene vještine kada je ga je u jednom tržnom centru napao čovjek koji je bio u alkoholiziranom stanju.

Dečko je šetao po tržnom centru. Čovjek je od njega zatražio da mu da nešto novca, ali je ovaj to odbio jer je vidio da je poprilično pijan.

Kada je odbio da da novac, čovjek se naljutio. Krenuo je na dečka i ubrzo su brojni svjedoci imali priliku da vide žestok obračun.

Sve je krenulo naguravanjem, zatim je pijanica dečku opalio šamar, no to mu nije bilo pametno jer je s druge strane bio neko ko zna udariti.

Ispostavilo se da je dječak kojeg je napao zapravo talentovani bokser. Sve vještine koje je stekao odlučio je iskoristiti.

Oglasi

Brzom kombinacijom udaraca pogodio je pijanicu. Ovaj je istog trenutka završio na podu i dugo se nije budio.

Svjedoci su mogli potvrditi da je dječak u ovom slučaju napadnut. On zbog toga neće snositi nikakve posljedice.

Treba svakako istaći da je ovaj momak pokazao poprilično dobru tehniku udaraca. Sve je obavio jako brzo i poslao je nasilnika u nokaut.

Nema dileme da bi mnogi reagovali na ovaj način kada bi nas neko bez ikakvog razloga napao, ali ovakve likove je po mogućnosti najbolje izbjeći.

Samo vam u životu mogu donijeti probleme jer u slučaju nokauta možete odgovarati za teške tjelesne povrede.

Promo

Oglasi