Fotografija Khabiba Nurmagomedova oduševila svijet
Khabib je još uvijek neporažen u profesionalnoj borbi i na omjeru je od 27-0. Mnogi bi željeli da uđu u oktagon s njim i da postanu prvi koji će ga završiti

Ovo je istinska vrijednost

Fotografija Khabiba Nurmagomedova oduševila svijet

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov bez dileme je jedan od najpopularnijih boraca u svijetu.

Čudesni Dagestanac od aprila drži titulu šampiona lake kategorije, a prvu odbranu je imao protic Conora McGregora, kojeg je deklasirao i pobijedio u četvrtoj rundi.

Khabib nakon ovog meča uživa putujući širom svijeta, ali najviše vremena provodi u rodnom Dagestanu, gdje trenira i gdje mu je kompletna porodica.

Malo je poznato da Nurmagomedov ima dvoje djece. Kćerka mu je rođena 2015. godine, a sin 2017. godine i uskoro puni jednu godinu, a u braku je od 2013. godine.

Naravno, djeca su posebno interesantna šampionu. Fotografija koju je objavio MMA tim Dagestan oduševila je svijet i dokaz je da je Khabib samo običan čovjek.

"Nova generacija. Možda ih vidimo na UFC 450", poruka je sa fotografije na kojoj je Khabib sa četvero djece pored sebe.

Top Komentari

Bare_boy
Zar nije 4??
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi