13

Komentari (13)

user1583752673
Ovo ce bit borbetina!
Benjamin92
Ne znam samo kako Jones misli to izvesti. On ima 94 kg, a Kamerunac 120 kg, care moj, razlika je 26 kg, po kojem principu ti mislis njega dobiti. Kad Miocic, cim je smrsao 5 kg, u odnosu na 2018., kada je dobio Nganua, nije mogao sad apsolutno nista, sa svojih 106 kg, kako ti planiras sa 94 kg...?
brazzoheinzrummenige
Majstore ne znam koliko si upoznat ali jones je vec sad nabio 240 pounds ili ti ga masu miocica iz prosle borbe. Moze on jos sigurno nabiti 10ak kila a svakako je kompletniji od kamerunca
dinass
Kad je to Bones imao 94kg?Druze oni skidaju kilazu da upadnu u kategoriju,svaki mec u poluteskoj borci imaju preko 100kg.Vec sad on izgleda puno tezi nego u poluteskoj,prema slikama i visini mislim da je on tezak sada oko 110kg ili cak i vise.
douglasssy
Sve je to super, misici, snaga. Ali kompletniji borac je Jones. Ima sve, udarce nogama, rukama, eskivaze a i dovoljno snage u tim udarcima da nanese stetu svakom borcu. Stipe je proslu borbu uzeo jednostavno na iskustvo i savrsenu taktiku. Nganu je sada dobar borac, ali i dalje nesto poput Oveerema. Imat ce svoju fazu, ali nije to to.
K79
Pa valjda bi trebalo da bude obrnuto Francis je šampion i valjda on odredjuje cifru ?!
dinass
U UFC popularnost odredjuje koliko ce ko dobiti love,tako ti je i u boksu,Klicko izgubi titulu i dobije vise pare od Furija koji je novi prvak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.