Nikakva zaštita ne pomaže protiv razornog udarca kamerunske zvijeri
Foto - Screenshot

Francis Ngannou pokazao moć

Nikakva zaštita ne pomaže protiv razornog udarca kamerunske zvijeri

Midhat Šljivak

Član Nitro Circusa Ryan Williams odlučio je isprobati snagu udarca UFC šampiona teške kategorije Francisa Ngannoua.

Kamerunska zvijer poznata je po razornom udarcu, a Ryan je to osjetio na svom tijelu te mu ni zaštita koju je nosio nije pomogla.

Iako ga UFC šampion nije udario punom snagom, udarac je bio itekako jak, a Ryan je završio na podu i ovaj udarac je očigledno bio jako bolan.

Ekipa Nitro Circusa poznata je po raznim egzibicijama koje izvode širom svijeta, a za Williamsa je ovaj izazov sa Ngannouom bio itekako bolan.

Francis Ngannou je pojas prvaka teške kategorije osvojio u martu ove godine kada je u drugoj rundi nokautirao legendarnog Stipu Miočića.

Pojas će braniti protiv privremenog prvaka i nekadašnjeg kolege iz dvorane Ciryla Ganea, ali datum ove borbe još uvijek nije poznat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi