Prijatelj MMA legende želio da isproba udarac i poprilično je zažalio zbog toga

Frankie Edgar pokazao kako to rade MMA borci

Prijatelj MMA legende želio da isproba udarac i poprilično je zažalio zbog toga

M. Šljivak

Poznati MMA borac Frankie Edgar imao je zanimljiv izazov od strane prijatelja Mikeya Vasilakisa.

Čovjek je želio saznati kako izgleda kada se primi udarac u nogu i zamolio je nekadašnjeg UFC šampiona lake kategorije da ga udari.

Edgar mu je ispunio želju i na parkingu ispred kuće pokazao mu je kako izgleda primiti udarac u borbi. Poprilično je zažalio zbog toga.

Nakon samo jednog udarca nesretnik je počeo jaukati. Nije više mogao da stoji na nogama i osjetio je svu bol udarca.

Čisto sumnjamo da ga je Edgar udario punom snagom jer se ipak radi o njegovom dugogodišnjem prijatelju, ali bol je bila ipak veoma jaka.

"Kada te prijatelj iz djetinjstva zamoli da mu pokažeš kako izgleda low kick. Volim te Mikey Vasilakis", napisao je Edgar.

Legendarni 40-godišnji borac u bogatoj karijeri je odradio 35 borbi, a njih 24 je dobio. Nekadašnji je UFC prvak lake kategorije, a borio se još u perolakoj i bantam kategoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi