"Khabib gladuje, a nama peče jaja i odrezak! Nisam mogao vjerovati vlastitim očima"
Foto - Instagram

Soriano otkrio zanimljivu priču

"Khabib gladuje, a nama peče jaja i odrezak! Nisam mogao vjerovati vlastitim očima"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov veliki je MMA šampion i vjerovatno jedan od najboljih boraca koji su se pojavili.

The Eagle je karijeru završio kao neporažen i s omjerom 29-0, a poznat je i po tome što je veoma skroman i milioni koje je zaradio nisu ga previše promijenili.

O Khabibovoj skromnosti ispričane su mnoge priče, a posljednju je ispričao UFC borac Punahili Soriano. On nije mogao da vjeruje vlastitim očima ono što je Khabib priredio njemu i Danu Igeu.

"Khabib je skidao kilograme za meč s Edsonom Barbosom. Otišli smo da ga posjetimo. Živio je u stanu kojeg je pronašao preko Aribnba. Bila je srijeda ili četvrtak, neposredno pred vaganje, a on je imao dosta problema sa skidanjem kIlograma", rekao je Soriano i nastavio je:

"Iako nije mogao ništa jesti insistirao je da nam spremi ručak. Želio je da nam ispeče jaja, a mi smo to odbijali jer nismo htjeli da bude blizu hrane. Nije mario za naše riješi. Ispržio je nekoliko jaja, napravio odrezak. Zatim nas je poslužio i jeli smo pred njegovim očima. Takav je to čovjek. Gladovao je, ali nas je želio nahraniti".

Soriano se iznenadio ukusom hrane.

"Vrhunski je kuhar. Iako nije neki problem napraviti jaja ili ispeći odrezak, izgledalo je sve ukusno i nismo mogli da ne probamo. Pojeli smo sve", saopštio je UFC borac.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Znaci, ljudi ako se zadesite u dagestanu na vratite u dom nurmagedora na jajca
4 4
LudiHansUTD
Ništa et samo da kažem da "na vratite" vcrs haketova mama mi nabija pritisak u jajcadima , pa kaže dok je zagrijana može i vas podmiriti , i da mama ti je glupa i ne kulturna ko i ti hake pusa bokic od mene i haketove mame
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije