Fury prijeti Joshui: Propalice, bolje prihvati mojih 50 miliona funti

Želi da se bori s novim prvakom

Fury prijeti Joshui: Propalice, bolje prihvati mojih 50 miliona funti

E. Škorić

Britanski bokser Anthony Joshua sinoć je stigao do WBO pojasa nakon što je jednoglasnom odlukom sudija dobio Novozelanđanina Josepha Parkera.

Parker je izdržao 12 rundi u ringu, ali je pobjeda očekivano pripala Joshui, koji je tako nakon titula po verzijama WBA, IBF i IBO dodao i WBO pojas.

Ovaj meč pomno je pratio i bivši prvak Tyson Furry, koji je novom starom prvaku poručio da ni ne pomišlja na borbu protiv Deontaya Wildera.

''Joshua i Parker su dvije propalice. A.J. nije nikakva superzvijezda - ja sam taj. Mogao bih ga pobijediti u svojoj povratničkoj borbi. On nije dovoljno dobar ni da mi bude sparing partner. Sve ovo je bila hrpa sranja. Joshua je propalica koju bih nokautirao. Obojica su imali katastrofalne izvedbe. A.J., molim te, nemoj se boriti s Wilderom jer će te teško nokautirati. Bolje prihvati mojih 50 miliona funti'', rekao je Fury, a snimak njegovih 'prijetnji' objavljen je na internetu.

Promo

Top Komentari

amar.k
ako dobro razumijem mislim da je rekao "A.J., molim te, nemoj se boriti s Wilderom jer ce te nokautirati i uzeti mojih 50 miliona"
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi