Sve su više meta gdje god se pojave: Poznati TikToker izazivao, pa dobio šaku od borca

Incident na vaganju

Sve su više meta gdje god se pojave: Poznati TikToker izazivao, pa dobio šaku od borca

Midhat Šljivak

Poznati TikToker Bryce Hall dobio je udarac od strane Geeja Pereza tokom vaganja za BKFC event koji se održava večeras. 'The Cutman' je prišao TikTokeru i zatim ga je udario šakom.

Bryce Hall sjedio je u publici tokom vaganja za BKFC 45 event koji se održava večeras i neće po dobrom pamtiti dolazak tu jer je dobio šamar od strane borca Geeja Pereza.

'The Cutman' je odradio vaganje. Zatim je vidio Halla kako sjedi i odlučio mu je priči. Razmijenili su nekoliko riječi i došlo je do udarca.

Pokušao je Hall potom uzvratiti. Krenuo je da se obračuna s Perezom, ali je sve spriječilo osiguranje. Pozvao ga je potom Perez na sučeljavanje, no nije bilo šanse da se dopusti još jedan incident i šamar.

"Pobjegao si, pobjegao si", vikao je Hall prema Perezu.

Oglasi

Nije to bio naročito jak udarac. Povrijeđeni ego sigurno je bolio više od šamara i nema dileme da će Hall tražiti osvetu.

Ovaj TikToker veliki je ljubitelj borilačkih vještina. Odlučio je i da se isproba u svijetu boksa bez rukavica i očekuje se da uskoro debituje u ringu.

Ranije je on odradio boks meč protiv Austina McBrooma. Izgubio ga je, pa je odlučio da skine rukavice i da se okuša u borbi bez njih. Uskoro će se saznati ime protivnika.

Bryce Hall je angažovan kako bi se dodatno podigla popularnost BKFC-a i vrlo je moguće da je sve ovo dio marketinga jer mu 'The Cutman' nije uputio naročito jak udarac.

Gee Perez je u dosadašnjem dijelu karijere odradio dvije borbe bez rukavica. U obje je pobijedio nokautom.

Večerašnji protivnik mu je Philip Ryan Carroll i u tom meču je veliki favorit s obzirom da je rival na omjeru 1-4 i da ima 42 godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi