Iranac se sprema tako što ga trener iz sve snage letvom udara u trbuh: "Spavam s jakim bolovima"

Bolesno, ali jna to se navikao

Iranac se sprema tako što ga trener iz sve snage letvom udara u trbuh: "Spavam s jakim bolovima"

E. Škorić

Iranski bodybuilder Sajad Gharibi (29) borit će se 2. aprila u O2 Areni u Londonu, protiv Britanca Martyn Forda (39), kojeg nazivaju najstrašnijim čovjekom na planeti.

Sajad se intenzivno sprema za borbu protiv Martyna Forda, a britanski mediji neprestano prate razvoj dvojice boraca prije međusobnog okrčaja u Londonu.

Iranski Hulk, kako je nadimak Sajadu Gharibiju, sprema se za jedan od najvećih testova u karijeri protiv rivala s kojim se trebao sresti još 2018. godine.

"Hulk" ima čak 177 kilograma, a 29-godišnjak na Instagramu objavljuje neke zapanjujuće snimke na kojima se vidi pomalo sulud način na koji se sprema.

Između ostalog, objavio je snimak na kojem se vidi kako ga trener jednom drvenom letvom udara u trbuh, ali kao da udara u zid...

Oglasi

"Nemam šta izgubiti. Kad neko nema šta da izgubi, onda je to veoma opasno. Jedva čekam da se borim", poručio je Iranac.

"Jačina udaraca je tolika da spavam s jakim bolovima. Sve vježbe u ovom mjesecu uključuju toleranciju na udarce i snagu udaraca. Za reputaciju Irana, susjedna kokoš je uvijek guska", dodao je.

Irančev protivnik, Martyn Ford, poznati je bodybuilder, glumac, zvijezda društvenih mreža i fitness trener u Velikoj Britaniji. Oženjen je, ima dvije kćeri, a na Instagramu ga prati preko 3,2 miliona obožavatelja.

Sa svojim tijelom prekrivenim tetovažama, Ford nosi nadimak "najstrašniji čovjek na svijetu". Visok je 2,03 m i težak 150 kg.

Kako se bliži početak parila i dugonajavljivana borba, uzbuđenje je sve veće i zaista je suludo već sada prognozirati ko će u toj borbi divova izaći kao pobjednik na kraju...

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8MPcfzgHXk/[/instagram]

Top Komentari

Thierry.Henry
Dvije budaletine..vidi se koliko ovaj koci letvu kad ga udara..a ovaj se prevrce ko dijete na fizickom... Sala..Jesu gromade,Ali borba CE biti cirkus
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi