Gospodin do kraja: Khabib oduševio javnost porukom za Tonyja Fergusona

Oglasio se na Twitteru

Gospodin do kraja: Khabib oduševio javnost porukom za Tonyja Fergusona

Endin Čaušević

Tony Ferguson poražen je u subotu od Justina Gaethjea na UFC-u 249 i kako stvari stoje okršaj protiv Khabiba Nurmagomedova ostat će samo san za njega.

Gaethje je iznenadio sve fantastičnom borbom u kojoj je pretukao Fergusona i na kraju zasluženo osvojio pojas privremenog prvaka lake kategorije.

Mnogi očekuju da će Gaethje izazvati upravo Khabiba da se obračunaju iako su mnogi vjerovali da će se šampion konačno obračunati sa Fergusonom.

Nakon što je Ferguson poražen mnogi su se naslađivali na njegov račun, a onda je Khabib iznenadio sve porukom za svog ljutog protivnika. Khabib je pružio podršku i utjehu Fergusonu i time je oduševio javnost.

"Šta god se desilo ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da ste dobro ti i tvoja porodica. Kada tvoj sin odraste bit će ponosan na tebe", poručio je Khabib.

Top Komentari

Edin Merlin
Dobar covjek i sportista,za razliku od onog irskog smrada kojem je ckupi rabio..
3 1
realno_govoreci
Ako nekom nije jasno zašto....evo zašto! Čovjek prije svega!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti