Naredne sedmice o datumu borbe Khabib - Gaethje

White najavio

Naredne sedmice o datumu borbe Khabib - Gaethje

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White objavio je kako će se naredne sedmice dogovarati o meču između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea.

Gaethje je sinoć doslovno prebio Tonyja Fergusona i uzeo je pojas privremenog prvaka lake kategorije i sada će protiv Khabiba imati šansu da uzme pravi pojas.

Dana White je najavio kako će tokom sedmice biti govora o datumu meča.

"Khabib je napisao da bi se mogao boriti tokom ljeta. Naredne sedmice se vraćamo u Las Vegas i razgovarat ćemo o organizaciji borbe što je prije moguće", poručio je White.

Gaethje je sinoć pokazao da je spektakularan borac i sasvim sigurno će biti najteži ispit za Dagestanca u sjajnoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi