Khabib poslao interesantnu poruku: Uvijek će biti gladnih lavova...

Nakon borbe Gaethje - Ferguson

Khabib poslao interesantnu poruku: Uvijek će biti gladnih lavova...

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov poslao je veoma zanimljivu poruku nakon što je Justin Gaethje u fantastičnom meču prebio Tonyja Fergusona i osvojio pojas privremenog prvaka lake kategorije.

Gaethje bi tako trebao napasti Khabibov pojas, a šampion se nakon svega oglasio zanimljivom porukom.

"U ovom sportu, posebno u ovoj kategoriji uvijek će biti gladnih lavova koji ti pušu za vratom. Ako ste previše opušteni, onda ste gotovi. Jedni odu, drugi dođu i to je sasvim normalno. Neću pasti prije pucnja. Borit ćemo se", poručio je Khabib.

Gaethje je, podsjetimo, uskočio na meč s Fergusonom kao zamjena za Khabiba koji je zaglavio u Rusiji. Na kraju je ostvario veliku pobjedu i vjerovatno je on naredni na putu dagestanske zvijeri.

Mnogi tvrde da je Gaethje najnezgodniji rival za Khabiba zbog sjajnog hrvanja, ali ostaje nam da vidimo i da čekamo hoće li do borbe zaista doći.

Top Komentari

Mele
Ferguson je veci dio borbe napadao, rizikovao, nije bilo obaranja kao sto se zamisljalo, sudije bi ga nagradile na kraju da ga nije nokautirao. Khabib ce morati pripaziti se, nije ovaj bas tako lak plijen, ali mislim da ce ga zavrsiti do 4 runde ipak..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi