Najveća pobjeda karijere: Haris 'Brko' Biber nokautirao borilačku legendu u Dubaiju

Fenomenalan nastup

Najveća pobjeda karijere: Haris 'Brko' Biber nokautirao borilačku legendu u Dubaiju

Midhat Šljivak

Bh. borac Haris Biber nokautirao je večeras u Dubaiju borilačku legendu Elliota Comptona na Alpha Fight Series u Dubaiju.

Haris 'Brko' Biber došao je večeras do najveće pobjede u karijeri. Fenomenalni kickboxer je u Dubaiju srušio čuvenog Australca Elliota Comptona.

35-godišnji Australac nije izdržao razorne udarce devet godina mlađeg Bosanca. Dva puta je bio na podu i sudija je prekinuo meč.

Pogledajte kako je bh. borac završio legendarnog australijskog borca već u prvoj rundi. Jednostavno protiv ovog momka iskusni borac nije imao nikakve šanse.

Oglasi

Za popularnog 'Brku' ovo je 22. pobjeda karijere u kojoj ima sedam poraza, ali svakako najveće ime kojem je skinuo skalp.

Pred Biberom su tek velike stvari. Ima samo 26 godina i s ovakvim nastupima u budućnosti može puno očekivati.

Haris Biber slavi veliku pobjedu

Haris je kao i svaku put do sada ponosno nosio zastavu Bosne i Hercegovine i pokazao je svu moć koju ima u rukama.

Razorni udarci večeras su jednostavno bili previše za  čovjeka koji je bio 11 puta Muay Thai prvak Australije. Popularni 'Brko' je pokazao kako je to kada udaraju bosanske pesnice i ovaj momak definitivno će imati šta reći u narednim godinama u svijetu kickboxinga.

Top Komentari

Aferim momčino. Da ti Allah podari zdravlje i da nas promovišeš još dugo godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi