Ovakav nokaut svijet boksa ne pamti: Prva sekunda, jedan udarac i svjetlo je ugašeno

Nevjerovatno

Ovakav nokaut svijet boksa ne pamti: Prva sekunda, jedan udarac i svjetlo je ugašeno

Midhat Šljivak
Teme:

Svijet boksa nedavno je svjedočio zaista nestvarnom nokautu, a snimak je preplavio društvene mreže. Meč je trajao sekundu.

Njemački bokser imena Albin Mulaj izveo je jedan od najbrutalnijih, ali i najbržih nokauta svih vremena. Snimak koji se pojavio dokaz je tome.

Ovaj za sada nepoznati bokser je protivnika doslovno raznio već nakon prvog udarca. Nesretnik nije stigao ni da se pozdravi.

Samo što je označen početak meča Albin je krenuo da raznese rivala. Uslijedio je spektakularan udarac i protivnik je pao poput svijeće.

Ovaj snimak oduševio je ljubitelje borilačkog sporta. Mnogi ga proglašavaju i nokautom godine i zaista je bio izuzetno brutalan.

Oglasi

Ovaj njemački bokser nije previše poznat. Uglavnom radi borbe na regionalnom nivou u gradu Munsteru, ali ako ovako nastavi, ubrzo će ga svijet dobro upoznati.

Nokaut i potez kojeg je izveo zaista su brutalni. Protivnik definitivno nije očekivao da će ovaj odmah uputiti razoran udarac i svjetla su mu se brzo ugasila.

Pogledajte ovaj zaista spektakularan nokaut o kojem bi sasvim sigurno svijet brujao da se desio na velikoj sceni. Međutim, i ovako je postao viralan i svi se pitaju ko je ovaj momak.

O vlasniku nokauta je malo informacija. Za sada je poznat na lokalnom nivou, radi regionalna prvenstva u Njemačkoj, no kao i svi bokseri, nada se da će uspjeti ostvariti dobru karijeru.

Ovakvim nokautima je korak bliže velikoj sceni. Ne postoji ljubitelj boksa koji ne voli vidjeti razoran nokaut i to je surova istina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi