Hasbulla bez milosti ponizio poznatog influensera: Hladnokrvno je otišao od njega
Foto - Screenshot

Liver King u nevjerici

Hasbulla bez milosti ponizio poznatog influensera: Hladnokrvno je otišao od njega

M. Šljivak

Čuveni dagestanski influencer Hasbulla Magomedov (20) brutalno je u Abu Dhabiju ponizio kolegu Briana Johnsona, poznatijeg na društvenim mrežama kao Liver King, kojeg prati više od tri i po miliona ljudi na društvenim mrežama.

Hasbulla Magomedov stekao je svjetsku popularnost izvodeći razne ludorije na društvenim mrežama u proteklih nekoliko godina, a popularnost je tolika da mu i drugi influenseri prilaze kako bi se fotografisali s njim.

Tako je prije desetak dana u Abu Dhabiju fotografiju s Hasbullom zatražio i Brian Johnson, poznatiji na društvenim mrežama kao Liver King.

Hasbulla nije imao milosti prema 45-godišnjem influenceru kada je ovaj zatražio fotografiju. Pričao je prema Dagestancu kako je on 'Liver King' i da 'dolazi po njega', a Hasbulla je potom reagovao.

Sada već legendarni influencer je kratko stao pored Johnsona, dok je ovaj pričao, on je bio poprilično nezainteresovan samo poručio 'Liver Kingu'.

"Radije bih se sa psom fotografisao", poručio mu je Hasbulla Johnsonu koji je ostao klečati na koljenima.

Oglasi

Johnsona na društvenim mrežama prati više od tri i po miliona ljudi. Njegovi snimci na kojima jede sirovo meso veoma su popularni, a on tvrdi da je to nešto najzdravije što postoji.

On u svojim snimcima tvrdi da ima misiju da vrati ono što je savremeni svijet izostavio, a njegove snimke privlače ogromnu pažnju širom svijeta.

Ipak, pored Hasbulle njegova popularnost ne znači ništa. Maleni Dagestanac ga je uništio jednom rečenicom i mirno je odšetao svojim putem.

Podsjetimo, Hasbulla Magomedov je odnedavno član UFC-a. Potpisao je višemilionski ugovor s najvećom svjetskom borilačkom promocijom.

Debi kao promotor imao je u Abu Dhabiju, gdje je stigao zajedno s dagestanskom ekipom koju su prevodili novi šampion lake kategorije Islam Makhachev i čuveni Khabib Nurmagomedov.

Oglasi