Voditelji u Argentini su se kiselo nasmijali kada su čuli Hasbullin odgovor na pitanje o Messiju

"Ko je to?"

Voditelji u Argentini su se kiselo nasmijali kada su čuli Hasbullin odgovor na pitanje o Messiju

E. Škorić

Hasbulla Magomedov (20) nedavno je dospio u centar pozornosti nakon što je potpisao ugovor s UFC-om, najpoznatijom promocijom mješovitih borilačkih vještina, iako boluje od ahondroplazije, genetskog poremećaja koji rezultira patuljastim rastom.

Mnogima je čudno da je Hasbulla postao dio UFC organizacije, no ovaj 20-godišnjak zaradio je bogatstvo i namjerava se boriti u ringu. Već godinama je internet senzacija i ta popularnost mu je donijela veliku zaradu.

Hasbulla putuje po svijetu, novinari ga prate u stopu, a sada je gostujući u jednoj emisiji u Argentini šokirao gledatelje kada su ga pitali šta misli o Lionelu Messiju, jednom od najboljih nogometaša svih vremena.

"Ko je Messi? Ne znam ko je to", odgovorio je Hasbulla i prasnuo u smijeh, ali voditlji emisije nisu bili sigurni da li je ozbiljan ili se samo šali.

Dagestanac je težak 18 kilograma i visok otprilike 1,02 metra. On je veliki prijatelj Khabiba Nurmagomedova, s kojim se dosta druži i koji ga je uveo u ovaj svijet.

Oglasi

Nedavno je svjedočio pobjedi svog prijatelja Islama Makhačeva nad Charlesom Oliveirom, a inače već danima 'vodi ratove' sa irskim borcem Conorom McGregorom, koji je često ismijavao malenog Hasbullu.

"Vidio sam sve njegove tvitove o meni. Ali on nije moj protivnik, on može samo pričati. On nije borac u mojim očima. Ne poštujem ga kao borca. I ako se s njim susretnem, uvalit ću ga u nevolju", poručio je, dodavši:

"Još ne znam šta bih uradio da ga sretnem, ali sigurno bih nešto napravio. Neću s njim razgovarati. Ako vidim da nešto želi, spriječit ću ga", tvrdi Hasbulla.

S obzirom na prošlost i onaj historijski duel McGregora i Khabiba, jasno je zbog čega Hasbulla nije miljenik Irca, ali ni sam Irac njega.

McGregor trenutno snima remake filma Road House iz 1989. s holivudskom zvijezdom Jakeom Gyllenhaalom, a ostaje za vidjeti hoće li se sljedeće godine vratiti u UFC.

Top Komentari

nakopitam
Hasbulla je za kepeca mesija gigant!
5 4
Bernadetta
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti