Kada dedo "samlje" bebu: Mike Tyson je pustio Hasbullu da ga izdudara, onda je krenuo u osvetu

Bizarna scena

Kada dedo "samlje" bebu: Mike Tyson je pustio Hasbullu da ga izdudara, onda je krenuo u osvetu

A. Čaušević

Mike Tyson(56) i Hasbulla Mogamedov(20) su bili gosti u jednoj emisiji. Tom prilikom je nastala bizarna scenu koju je do sada pregledalo nekoliko miliona osoba. 

Hasbulla je bio gost u podcastu čuvenog boskera koji je simpatičnom Rusu dopustio da mu pokaže svoje bokserske vještine.

Interenet senzacija koja je stekla salvu zbog prijateljstva sa Khabibom Nurmagomedovom je nekoliko puta udarila Tysona.

Čelični Mike se pretvarao da se brani, međutim Hasbulla je sa malenim rukama uspio pronaći put do lica čuvenog američkog boksera.

Nakon što ga je Hasbulla udario nekoliko puta, Tyson je zgrabio omalenog Rusa, skinuo mu kapu te ga je ujeo za uho kao u famoznoj borbi protiv Evandera Holyfielda 1997. godine.

Oglasi

Hasbulla ima potpisan ekskluzivni ugovor sa UFC-om, zadaća mu je da promoviše ovo takmičenje te se pojavaljuje na raznim događajima.

Često je viđen kako živi na visokoj nozi, iako tečno ne govori engleski jezik te uglavnom hoda sa prevoditeljom to ga ne spriječava da njegova popularnost u SAD-u raste iz dana u dan.

Nije tajna da je Dagestanac, poznat po svojim nesmotrenim, ali duhovitim šalama s UFC borcima, blisko povezan sa zvijezdama MMA poput Khabiba Nurmagomedova i Islama Makhacheva.

[twitter]https://sportsport.ba/borilacki-sport/sean-strickland-hasbulla-islam-mackhaev-prozivke/446819[/twitter]

Dosta je i onih kojim Hasbullino ponašanje smeta, a rijetki se usuđuju da ga kritikuju. Prije nekoliko dana je to uradio kontroverzni Sean Strickland.

Popularnom Tarzanu koji ne štedi nikoga je bilo bizarno da 20-godišnjeg mladića maze kao bebu pa je na Twitteru upitao:

"Zašto ga drže kao bebu?!? Šta se kojeg vraga ovdje dešava?"

"Ovo s*anje me iščuđava. Zašto držiš ovu stvar kao bebu? Ima 20 godina. Prestanite."

Inače, prema nekim navodima Hasbullino trenutno bogatstvo se procjenjuje na oko 2.2 miliona dolara.

Top Komentari

gogs
Sta znaci "samlje" seljacino
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije