Pred borbu koju svi čekaju: Hassbulla Magomedov pokazuje šta zna u MMA sportu
Foto - Instagram

Internet senzacija iz Dagestana privlači pažnju

Pred borbu koju svi čekaju: Hassbulla Magomedov pokazuje šta zna u MMA sportu

Midhat Šljivak

Najavljeni MMA meč između 18-godišnje internet senzacije Hassbulla Magomedova i godinu dana mlađeg Tajika Abdurozika privukao je veliku pažnju cijelog svijeta.

Hassbulla je izuzetno popularan na društvenim mrežama. Njegovi snimci su itekako gledani i nema dileme da bi borba sa Tajikom privukla ogromnu publiku.

Mnogi su se pitali koliko ovaj 18-godišnjak zaista zna o borbi, ali činjenica da dolazi iz Dagestana donosi većinu odgovora.

Kao i sva djeca Hassbulla dosta zna o hrvanju. To je pokazivao kada bi mu dovodili dječake na borbu i često je završavao 'protivnike'

Oglasi

Njegovo zdravstveno stanje nije mu omogućavalo da radi određene stvari poput svojih vršnjaka, ali on nije odustajao i stekao je svjetsku popularnost.

Sigurno je da će svi MMA borci, ljubitelji MMA sporta htjeti da vide borbu koja je najavljena i nema dileme da će se o Hassbullau još dosta pričati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi