Tražili glasove za izbore, došli na pogrešna vrata i dobili batine za pamćenje
Foto - Screenshot

Zanimljiva scena

Tražili glasove za izbore, došli na pogrešna vrata i dobili batine za pamćenje

M. Šljivak

Nevjerovatna scena dogodila se prije nekoliko dana na ulicama engleskog grada Birminghama.

Političar Mohammed Idrees i pratioci dobili su batine nakon što su otišli u područje koje se zove Small Heath u Birminghamu pred jučerašnje izbore, a odlazak tamo bila je velika greška.

Nezadovoljni stanovnici ovog područja žestoko su reagovali na dolazak političkih subjekata na njihov teren i odlučili su fizički da ih uklone s kućnog praga.

Nastao je potpuni haos na ulici. Idrees i kompanija su fizički napadnuti, vrijeđajući Idreesa i njegovu partiju.

"Vidio sam i previše obračuna između mladih ljudi ovdje, ali ne i između odraslih. Neki od njih predstavljaju veliku Laburističku partiju i ovo se ne bi trebalo događati", istakao je on.

Oglasi

Očigledno je da u Birminghamu vlada veliko nezadovoljstvo stanovnika politikom koja se vodi prema njima, a oni su za razliku od drugih odlučili da reaguju prema onima koji pred vratima prose glasove.

Teško da će u narednim godinama iko i pokušati više da uzme glasove za stranku u ovom području grada.

Borac sreo silovatelja na ulici i odlučio je da mu lično presudi

Neimenovani borac odlučio je na ulici lično presuditi silovatelju 13-godišnje djevojčice.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, neimenovani borac je sreo silovatelja koji je počinio djelo nad 13-godišnjom djevojčicom.

Odlučio je da mu on lično presudi. Iako ulica ne bi trebala da je sud, momak je žestoko reagovao i poprilično je isprebijao čovjeka kojem nakon svega što je napravio mjesto sigurno nije na ulici.

[twitter]https://twitter.com/odinsdreams/status/1521298639343308801[/twitter]

Ipak, određeni propusti omogućili su mu da se šeta slobodno. To ovaj momak nije želio dozvoliti, pa je odlučio da sam ispravi nepravdu.

Naravno, niko ne treba da problem rješava na ulici. Jasan je bijes zbog svega, ali običan čovjek, iako će mnogi podržati batine, ne treba prljati ruke.

Promo

Oglasi