Najbrutalniji ulični nokaut ikad: Kada žene započnu obračun to se vječno pamti

Nevjerovatna scena

Najbrutalniji ulični nokaut ikad: Kada žene započnu obračun to se vječno pamti

M. Šljivak

Scene uličnih obračuna imaju izuzetnu popularnost na društvenim mrežama.

Gotovo svaki dan možemo vidjeti neki fizički sukob. Često u njemu znaj sudjelovati i profesionalni borci, protiv kojih su tuče izuzetno teške za izazivače.

Posebnu pažnju iz nekog razloga privlače sukobi među ženskom populacijom. Valjda je to zbog činjenice da ne biraju kako će protivnicu udariti, pa je tako ulični nokaut među ženama koji se pojavio prethodnih dana izuzetno popularan.

Nažalost, po jednu od njih se sukob nije dobro završio. Žena koja je potrčala prema protivnici brutalno je nokautirana i to od samo jednog udarca.

Nju je ratorborna protivnica udarila đonom pri naletu. Nesretna žena je pala na pod i očigledno je udarila glavom jer se više nije pomjerila.

Pokušala je njena ratoborna rivalka da joj zada još nekoliko udaraca. Srećom, dalje udarce su spriječile osobe koje su bile u njihovom društvu i uspjeli su je odvojiti od žene koja je nepomično ležala.

[twitter]https://twitter.com/FightsChicago/status/1520237427297689600[/twitter]

Kada dođe do sukoba između žena, to se vječno pamti. Ipak, svakako treba reći da ovakve sukobe treba izbjegavati jer oni nisu za ulice.

Promo

Oglasi