Nožem krenuo na izbacivača u noćnom klubu, ali nakon svega neće ni pamtiti da je bio na tom mjestu
Foto - Screenshot

Čudesan nokaut

Nožem krenuo na izbacivača u noćnom klubu, ali nakon svega neće ni pamtiti da je bio na tom mjestu

M. Šljivak

Posao izbacivača u noćnim klubovima iz dana u dan donosi brojne opasnosti.

Dosta je onih koji pokazuju silu pokušavajući da se dokažu kao opasni momci. Izbacivači zbog toga moraju znati kako reagovati u ovakvim situacijama, koje su često nezahvalne.

Zbog toga brojni klubovi na vratima angažuju profesionalne borce. Dosta je poznatih MMA boraca, boksera i drugih majstora koji su za život prinuđeni zarađivati kao izbacivači sve dok ne ostvare neke ozbiljne rezultate u karijeri.

Činjenica da su profesionalni borci na vratima ne sprječava bahate i bezobrazne momke da iskušaju sreću. Jedan takav snimak pojavio se nedavno.

Nadzorne kamere jednog noćnog kluba snimile su obračun momka koji je pokušao ući u noćni klub i izbacivača. Sve se završilo brutalno po dečka koji je 'prosipao' silu prema momku na vratima.

Nesretnik je pokušao koristiti i nož. To mu nije previše pomoglo i kada je potegao hladno oružje, uslijedila je brza reakcija izbacivača i spektakularan nokaut.

Oglasi

Ovakve stvari su svakodnevne u svijetu. Uvijek se nađe neko dovoljno bahat da misli kako je najjači od svih i to ga skupo košta.

Ovaj momak je napravio potez koji mu nije trebao. Nož mu nije pomogao protiv čovjeka koji zna kako da se tuče i očigledno da iza sebe ima pozadinu u nekom borilačkom sportu.

Nakon ovog nokauta nesretni dečko sigurno neće tako često ponavljati poteze s nožem. Ovu noć će zaista dugo pamtiti, ako je se uopšte bude sjećao.

[twitter]https://twitter.com/Zivesefights/status/1572991769037664256[/twitter]

Pogledajte ove nevjerovatne scene iz noćnog kluba. Ovakve stvari su zaista stravične.

Oglasi