Zaštitar obrukao ratobornog dečka: Nestvarna snaga zbog koje nesretnik dugo neće proći istom ulicom
Foto - Screenshot

Nevjerovatna snaga

Zaštitar obrukao ratobornog dečka: Nestvarna snaga zbog koje nesretnik dugo neće proći istom ulicom

M. Šljivak

'Kratki živci' često znaju izazvati žestoke obračune na ulicama gradova širom svijeta.

Dosta je snimaka na društvenim mrežama na kojima su prikazani zaista brutalni obračuni. Neki su zaista jezivi i nisu za svačiji želudac, a postoje oni koji znaju nasmijati publiku.

Jedan zanimljiv snimak stiže nam iz Nizozemske. Zaštitar koji radi na osiguranju željeznica imao je sukob s ratobornim dečkom i morao je da ga smiruje upotrebom fizičke sile.

Momak je vrištao, galamio i vrijeđao pripadnike osiguranja. Otišao je predaleko u ovom slučaju i reakcija predstavnika osiguranja bila je očekivana.

"Šta želiš da vidiš, šta želiš mali mongoloidu?", vrištao je on na momke iz osiguranja usput ih nazivajući i idiotima.

Jedan od njih više nije mogao da trpi. Uzeo je stvar u svoje ruke, odgurao je momka do vrata, a zatim je prikazao nevjerovatnu snagu koja se ne viđa često.

Oglasi

Nije poznato je li član osiguranja eventualno powerlifter, ali bez ikakvih problema je podigao momka jednom rukom u zrak dok je ovaj bezuspješno pokušavao da se oslobodi.

Momak je još i dobro prošao. Šta bi tek bilo da je dobio udarac u od ovog čovjeka čija je snaga očigledno iznad ljudskog prosjeka. Ipak se ne viđa svaki dan neko ovako snažan.

Zaštitari i predstavnici osiguranja širom svijeta često se nađi u problemu s nasilnim ljudima. Nekad su jednostavno prinuđeni da reaguju jer ipak na taj način zarađuju svoj hljeb.

Teško je zaista trpiti uvrede. Nekad su na to primorani, ali samo stavite sebe u takvu situaciju, jer realno bi 90 posto ljudi reagovalo fizičkom silom.

Promo

Oglasi