Hrgović uoči meča sa Corbinom poručio: Najbolji sam bokser na svijetu!
Meč između Hrgovića i Corbina je na programu u noći sa subote na nedjelju

Hrvatski bokser je pun samopouzdanja

Hrgović uoči meča sa Corbinom poručio: Najbolji sam bokser na svijetu!

S. Pašalić

Još je samo pet dana ostalo do meča Filipa Hrgovića sa Amerikancem Gregoryjem Corbinom.

Najboljem hrvatskom teškakšu će ovo biti prva borba u Sjedinjenim Američkim Državama i po njegovim izjavama se čini kako je pun samopouzdanja.

"Nisam ja vaš najbolji bokser nego najbolji na svijetu. Corbina čeka večer nakon koje će razmisliti da se ostavi boksa. On dolazi iz jednog poraza nakon 15 pobjeda tako da poslije ovog poraza od mene moguće da će se ostaviti boksa", rekao je Hrgović za hrvatske medije.

Hrvatski bokser se pripremao u SAD-u na nešto drugačiji način za ovaj meč.

"Kamp je prošao odlično, odradili smo sve što je trebalo kao i uvijek, uvijek se spremam maksimalno, i bolji sam bokser nego prije, puno smo radili na tehnici. Vidjet ćete neke nove stvari nego dosad"

"Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojmom ničega, mi smo najveći ratnici na svijetu, a ring je svugdje u svijetu ring. Ništa novog za mene, k'o što sam rekao, čeka vas dobar meč i vjerujem da ću uspješno odraditi ovaj debi", dodao je Hrgović.

Top Komentari

Junuz
Joj da ti hoce crni oci izbit iz te glave
9 1
Saimai1316
Jesi al kad čučneš
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi