Hvalio se da je prebio Khabiba, a u oktagon ulazi protiv zvijezde YouTubea

Dillon Danis radi nevjerovatnu borbu

Hvalio se da je prebio Khabiba, a u oktagon ulazi protiv zvijezde YouTubea

Midhat Šljivak

Dillon Danis bio je sudionik velikog skandala nakon borbe između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.


On je bio uzrok Khabibovog preskakanja oktagona i haosa u publici, jer je tokom borbe vrijeđao Dagestanca, a nedavno se pohvalio i kako ga je dobro pogađao u kompletnom haosu.

Danis je u MMA karijeri odradio dvije borbe i obje je dobio predajom. Član je druge najveće organizacije svijeta Bellatora, a sebe smatra najboljim borcem na planeti.

Ipak, najbolji na planeti sada u oktagonu želi YouTube zvijezdu Logana Paula. Sve vodi ka tome da će ova borba uskoro biti organizovana.

"Borio bih s Dillonom bilo kada. Pi****e, previše pričaš i zato te niko ne voli. Možda je bolji u jiu jitsuu, ali šta je s boksom. Dok sam se pripremao za bokserski meč protiv KSI-ja, sparingovao sam s mnogim MMA borcima. Dillon govori da ljude spušta na zemlju, ali ko je on? Prijatelj Conora McGregora. On je propalica koja lupeta na Twitteru", rekao je Paul i poslao mu je poruku da je u New Yorku i da je spreman na borbu.

"Dobio sam poruku od Logana. Ne znam šta hoće, ali ima smisla. Dogovoreno", napisao je Danis.

Paul se potom susreo s čelnikom Bellatora Scottom Cockerom i očigledno da pregovori o borbi s Danisom idu veoma dobro.

Top Komentari

Plavi_Strumf
debil
2 1
svasta
Ovaj Dani mi lici n’a cigana, hoce samo da zaradi malo para
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti