Pojavila se fotografija iranskog Hulka nastala krajem marta: Niko ne vjeruje da je to on!

Sajad Gharibi je već mjesecima meta ismijavanja

Pojavila se fotografija iranskog Hulka nastala krajem marta: Niko ne vjeruje da je to on!

A. Čaušević

Prvi i posljednji put Sajad Gharibi poznatiji kao iranski Hulk u ring je ušao početkom augsta prošle godine i doživio je debakl od Djumanova Almata Bakhytovicha. Nakon toga je nestao iz javnosti, dok je i zaključao profil na Instagramu.

Duži period se dogovarala Gharibijeva borba sa Martynom Fordom, ali kada je Britanac kojeg krasi epitet "najstrašnijeg čovjeka" na svijetu, vidio s kim ima posla odlučio je da odustane od borbe.

Kao rezervna opcija pojavio se Bakhytovich. Kazahstanac je premlatio Iranca te zauvijek osramotio Gharibija koji je od sramote propao u zemlju.

Iranac je praktično razotkrio samog sebe i cijeli svijet je vidio da u stvarnosti nije ni blizu onakav kakvim se predstavljao na društvenim mrežama. Mišićiva snagator je zapravo jedan ogromni debeljuca.

Do njega su početkom ove godine pokušali doći vlasnici poljske MMA promocije FAME, Wojtek Gola i Rafal Pasternak. Željeli su mu ponuditi saradnju, našli su ga u Iranu i ostali su za zaprepašteni onim što vide.

Oglasi

Zbog "poigravanja" sa svojim izgledom Sajad Gharibi je postao internet senzacija

"Nema šanse da ćemo ga dovesti. On je zapravo mali debeli čovjek i nema šanse da se može boriti. Ono što je prikazivao je prevara i fotomontaža", rekao je Wojtek Gola i dodao:

"Otišao sam u Iran s Rafalom i kada smo ga sreli, umalo smo popadali sa stolica. Možda izgleda cool u snimcima, ali čovjek je jednostavno samo debeo", govori Gola.

Posljednja fotografija Gharbija je nastala u martu te su je objavili pojedini iranski mediji i jasno je da ponovo pokušao da prevari cijeli svijet.

Iranski Hulk je i na posljednjoj fotogfrafiji pokušao obmanuti javnost

Fotografija je nastala u teretani na kojoj Iranac pozira tokom vježbi na jednoj od sprava. Duga i spuštena kosa su u drugom planu pošto je evidnetno da se ponovo igrao sa photoshopom te je "umanjio" svoj stomak.

Inače, ovaj 31-godišnjak je genetski jako sličan svom djedu koju je bio hrvač. Zbog fizionomije imaju ogromne udove, a Gharibiju su mišići počeli naglo da rastu kada je imao 15 godina.

Prema neprovjerenim podacima visok je 188 centimetara i vaga 155 kilograma, međutim realnost je da uopšte ne izgleda tako strašno kakvim se predstavlja.

Interesantno da je bio student poslovne ekonomije, a prije boksa se bavio i bodybuildingom. Nije poznato da li je oženjen i da li ima djece. Prošle godine je postao prava interenet senzacija zbog svog sada je jasno lažnog izgleda.

Top Komentari

nakopitam
Ovaj je kepec kao lessi u fudbalu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi