8

Komentari (8)

BigBosnianBoss
Ali kako ona trojca u studiju navijaju protiv ovih dagestanaca i čečena,e samo zbog njih mi je drago sto su dobili mečeve
Hanibal
Podrsku Palestini daje ne sto je musliman, vec sto je covjek antifasist. Diljem svijeta podrsku Palestini daju mnogi narodi, bez obzira na vjeru: od Australije do Amerike.Kada gledate na TV ekranima razaranje jednoga grada, ubijanje civila, blokadu granice i ljude bez hrane i vode. Kada vidite kako narod ni u skoli, dzamiji ili bolnici nije siguran za svoj zivot. Fasizam. Zapravo holokaust palestinskog naroda.I pored toga sto mnoge drzave namecu neistinu umjesto istine, narodi dobro razumiju o cemu se radi.
user1574859714
Ubise Dagestanciii
BosanskaSvedska
Velki Alexander pade ko kruska!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ma i oni imaju istu haplogrupu hahahaha A i on je opasan i moze rijesiti sa jednim napadom,opasan je! Kad ne bi bio taj udarac, bog zna sta bi bilo, jer je jaci udarac od Islama, bar ja tako mislim!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Istu haplogrupu imaju kao mi na balkanu! I to isti broj procenta kao bosnjaci 58% njih ima haplogrupu I!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Najveci broj procenata ima u bosni i u dagestanu te haplogruppe I! A u evropi je svugdje najdominantnija ali u bosni i dagestanu najveci broj! :)
user1648586005
Kao i Khabib sto je svima zacepio usta tako ce i ovaj momak!! Svi su protivnjega zbog brade i imena Al realnost je da ovi ljudi vladaju UFC-om
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti