Istesan do savršenstva: Bivši UFC šampion je neprepoznatljiv

Promijenio je životne navike

Istesan do savršenstva: Bivši UFC šampion je neprepoznatljiv

M. Šljivak

Nekadašnji UFC šampion teške kategorije Junior dos Santos napravio je zaista nestvarnu transformaciju tijela.

Cigano je odlučio da promijeni određene navike u ishrani i izgubio je ogroman broj kilograma, pa će u svoj naredni meč ući potpuno istesan do savršenstva.

Brazilac je nakon poraza od Curtisa Blaydesa odlučio poraditi na sebi. Angažovao je nutricionistu, odlučio je raditi i na fizičkoj spremi i nakon nekoliko mjeseci rezultati su jasno vidljivi.

On je tokom karijere uglavnom imao oko 110 kilograma. Sada izgleda mnogo mršaviji i vrlo je moguće da će u svoj naredni meč ući sa oko 100-ak kilograma.

Vidjet ćemo kako će Cigano izgledati u svom narednom nastupu koji ga ćeka na UFC 252 eventu gdje će se suočiti sa surinamskim nokauterom Jairzinhom Rozenstruikom.

Ovaj meč je na rasporedu 15. augusta i bit će to jedna od predborbi u trećoj borbi za teškaškog prvaka svijeta između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije