9

Komentari (9)

senja
Šta '86-e, danas bi ga Tyson ubio ko konja. Nema on ni 1% bokserske tehnike koju Tyson ima. Dovoljno je pogledati samo minut nekog Tysonovog meča da znate o čemu pričam. Em je Tyson puno jači udarač, em je za 10 klasa bolji tehničar. I nije mu problem bio, onako malom, da probije gard dvometraša.
TINTURINTU
Bježi ba Wilderu,ne pričaj viceve
gaaazziiijjaaaaa
Wildera je nokautirao Rus u amaterskoj borbi, koga zanima može se progooglati. Lik nije još imao pravi test, Fury ga je vjerovatno trebao dobiti na poene. A Tyson iz 1986? Prošao bi kroz Wildera kao i kroz 98% boksera koji su ikad boksali.
BobPaisley
...Tyson je ovakve svojevremeno slao u bolnicu u prvoj rundi.
Maestro
Idiot samo namještena mečeve ima Tyson bi ga rasturio i to u prvoj rundi ovaj lik je umisljen previše
starmac
Govorio bi ti Treneru gledaj ti sudiju,meni se čini da mene još neko udara osim Mika.Ha,ha,ha
Rajvosa2019
Hehehehe bas me je nasmijao ovaj Wilder - jarane bjezo bi ti od Iron Mike-a u ringu/ izbio bi te iz kaljacica u prvoj rundi
vanja8
Najvijam za tebe Wilderu, ali drug moj, protiv Taysona ti ne bi docekao ni drugu rundu...Sretno protiv Furya...
konjnakvadrat
Ugazio bi ga Tayso ko vnago
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.