10

Komentari (10)

SasaBeg
Dobro ga je potkacio.. Rekao je Zab da mali ima ruke, i ima. Klasicni knock down. Mogao je nastaviti, ali bolje da nije.
Hix
Šta je izrežirano, frajer je hrvač usao u boks a ovaj mali vec 2-3 godine trenira boks znaci ima vise znanja od ovog jos su i bila predvidjanja da ce youtuber uzet tkda
dinass
Zbog takvih kao ti ovaj i jest popularan,ovo je isto da.mene od 2m i 105kg nokautira dijete od 5 godina.Nemoj biti smjesan ,izjava ti je na nivou dvanaestogodisnjaka.Askren je bio prvak One organizacije u kojoj ima dosta odlicnih prvaka i ti sad kazes ovaj je hrvac a ovaj se bavi 3godine boksom,jesi se umio jutros ili stalno lupas gluposti?
Hix
Da bio je prvak u one championshipu i bellatoru, u ufc-u je dobio najbrzi nokaut ikad od masvidala ali je njegov stil je hrvanje i imas video na internetu ljudi koji se razumiju u boks se smiju, sve fajtove koje je dobio dobio je na hrvanje fajtu, stand upu se je posvetio zadnjih par mjeseci dok ovaj klinac radi vec 2-3 godine sa profesionalnim trenerima i zato su svi predvidjali da ce ga jutjuber i dobiti cak je i mike tyson rekao da klinjo ima dobre ruke... Posto si mi jos napisao da je zbog ovakvih kao sto sam ja poznat, da ti kazem ne aimpatisem nijednog od njih dvojice al pratim borilacke vjestine vec godinama i treniram i za razliku od tebe mogu reci da sam relevantan da komentarisem ovakve teme za razliku od tebe koji kazes “one organizacije” - dobronamjerni savjet za tebe drug “ne komentarisi javno ako nisi relevatan za nesto”
dinass
Kako znas da nisam?Nisam procitao visinu i kilazu?Pametnom dosta
Hix
Tko god prati borilacke vjestine lahko moze zakljuciti iz tvog komentara da ih ti ne pratis i da se ne razumijes... bez uvrede drug to su cinjenice prvo si rekao “askren je bio prvak one organizacije u kojoj ima puno prvaka” to mi je bilo dosta da vidim da nisi relevantan, hrvaci ne mogu se tuci u stand upu sa nekim ko trenira boks isto kao sto se bokseri ne bih mogli tuci u mma ili street fightu sa hrvacima jer i conor bi maywearhera pojeo u mma i street fightu ali ne i u boksu isto tako bih askren ubio ovog malog u mma al ne i u boksu jer je uzasan u stand upu i uvijek je isao na hrvanje i rusenje toliko o tome
dinass
Pa nije bio prvak u hrvanju vec u MMA,morao je neko bit pametan ko ti pa da provali da covjek nema pojma u stendupu i da ga nokautira ovako.Da je istina to sto ti govoris nikad Askren nebi docekao drugu rundu a ne bio prvak.
Hix
Koliko njegovih fajtova si pogledao?
Hehehehrvtbr
Ne znam je li izrežirano ili ne ,ali da je čudno čudno *****n koji je ugusio Robbie Lawlera legendu UFC taj mec je primjer gdje je primao nakve udarce nije bio uzdrman i onda ga Jake Paul nokautirao ,vrlo moguce da ga je pogodio i da je pao u Knockdown al da nije mogao nastavit,al kako god cudno je.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.