Komedija na suočavanju umišljenog YouTubera i nekadašnje MMA zvijezde

Je li moglo bolje da se odglumi?

Komedija na suočavanju umišljenog YouTubera i nekadašnje MMA zvijezde

M. Šljivak

YouTuber Jake Paul naći će se 17. aprila u ringu sa nekadašnjom MMA zvijezdom Benom Askrenom.

Paul koji je već odradio dva meča u ringu, gdje je u jednom meču teško nokautirao  nekadašnjeg NBA igrača Natea Robinsona, sada pred sobom ima nekadašnjeg šampiona Bellatora i One Championshipa.

Suočavanje Paula i Askrena prošlo je komično. MMA borac je odgurnuo YouTubera i dotakao ga je po licu, a ovaj je uzvratio guranjem i sve je ličilo na pravu glumu sa obje strane.

"Završit ću karijeru ovog tipa. Masvidal je to napravio jednom, ja ću ponovo", rekao je Paul aludirajući na najbrži nokaut u historiji UFC-a kada je Masvidal uspavao Askrena za samo pet sekundi.

Askren je spreman da nakon Jakea završi i Logana Paula.

"Ova godina se čini pravo dobra da se razbije cijela porodica. On misli da je vrhunski bokser i pokazat ću mu da nije", rekao je Askren.

Top Komentari

Hare
Sta sve za pare nece uraditi, a volio bih da ga Askren nabije da mu vise nikad ne padne napamet da udje u ring, ali steta sto je mec najvjerovatnije isceniran
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi