Snimak je dugo vremena bio skriven: Umišljeni YouTuber ušao je i u MMA kavez i nije se dobro proveo
Foto - Screenshot

Jake Paul je izbrisao video sa svog kanala

Snimak je dugo vremena bio skriven: Umišljeni YouTuber ušao je i u MMA kavez i nije se dobro proveo

Midhat Šljivak

YouTube zvijezda Jake Paul već nekoliko mjeseci sramoti MMA borce u bokserskom ringu.

Ovaj 24-godišnjak je u boks mečevima dva puta pobijedio nekadašnjeg UFC-ovog velter prvaka Tyrona Woodleyja, a u aprilu ove godine brutalno je nokautirao i bivšeg One šampiona Bena Askrena.

Paul naravno usputno poziva i mnoge druge MMA zvijezde na boks meč, no svi prozvani nisu ni blizu vrhunskim bokserima koji znaju da zadaju pravi udarac.

S druge strane Paul odbija mogućnost ulaska u oktagon jer bi tamo bez ikakve dileme bio topovsko meso za bilo kojeg profesionalnog borca.

Dugo vremena bio je skriven snimak njegovog izleta u kavez u kojem se okušao protiv AJ Agazarma.

Agazarm je nosioc crnog pojasa i bio je prvak svijeta u brazilskom jiu-jitsu te je bio superioran protiv Paula.

YouTuber je imao milionske preglede ovog snimka na svom kanalu, ali ga je potom iz nepoznatih razloga izbrisao.

Međutim, snimak se pojavio na drugim kanalima i jasno pokazuje da Paul nema šanse u kavezu protiv momaka koji su istinske zvijeri u MMA sportu.

Woodley i Askren, koje je Paul pobijedio u boksu, nikada nisu bili vrhunski udarači, ali sigurno da bi druga slika bila da je YouTuber s njima ušao u kavez.

Top Komentari

MaDaj
Sine ovo ti je isto kao kad ja uzmem i treniram fudbal ozbiljno sa profesionalnim trenerima jedno 2 godine i onda izazovem hokejaša na 1-1 … i kad ga pobjedim onda foliram da sam neko i nešto gahaha
1 0
bistrik87
Momak ubi pare, jest retard, a zvati ga umisljenim nigdje veze, zna taj dobro sta radi, svaki potez je smisljen, pametan mnogo frajer
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti