Lovac na glave: Čečenska mašina krenula po YouTube zvijezde
Foto - Khamzat Chimaev

Chimaev želi braću Paul

Lovac na glave: Čečenska mašina krenula po YouTube zvijezde

Midhat Šljivak

UFC borac Khamzat Chimaev trenutno je jedan od najpopularnijih MMA boraca svijeta.

Mašina iz Čečenije na spektakularan način se vratila u UFC nakon više od godinu dana pauze, a Kinez Ji Jingliang nije mogao da izdrži više od dvije minute u oktagonu.

Chimaev je jasno poručio da želi borce iz vrha velter i srednje kategorije, ali je prozvao i poznate YouTubere, braću Logana i Jakea Paula.

Khamzat je spreman da se bori sa obojicom iste noći, a njegove poruke jasan su dokaz da je krenuo po njih.

Na društvenim mrežama je postavio fotografiju gdje su glave braće Paul umjesto životinjskih, a Khamzat ponosno pozira sa puškom, aludirajući da su njegova lovina.

Vidjet ćemo hoće li do borbe sa jednim od braće eventualno i doći, a ona bi sasvim sigurno izazvala veliku pažnju.

Chimaev je u MMA karijeri na omjeru od 10-0, a od tih 10 borbi sedam ih je završio u prvoj, a tri u drugoj rundi. Ima šest nokauta i četiri pobjede predajom.

Top Komentari

King_Kenny
...zna i vehabija gdje lezi prava lova,a nema velike opasnosti...izlemas ove budale i zgrnes vise para nego za 5 borbi protiv pravih protivnika koji te mogu ozbiljno povrijediti.
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi