U svakom je dva metra i preko 130 kilograma - Obračun za pamćenje osiguranja velikih zvijezda

Nevjerovatne scene pred meč

U svakom je dva metra i preko 130 kilograma - Obračun za pamćenje osiguranja velikih zvijezda

Midhat Šljivak

Jake Paul i Nate Diaz naći će se u ringu ovog vikenda. YouTube zvijezda i MMA legenda dogovorili su obračun koji je imao nevjerovatan uvod na press konferenciji kada je došlo do potpunog haosa među timovima.

Timovi Jakea Paula i Natea Diaza napravili su potpuni haos po završetku današnje press konferencije u Dallasu. Došlo je žestoke tuče i pali su žestoki udarci.

Nije ništa slutilo da će doći do sukoba. Rivali koji će se naći u ringu su se sklonili, a tu su ostali njihovi timovi i predstavnici osiguranja.

Došlo je do verbalnog sukoba, a zatim i naguravanja koje jedni drugima nisu mogli oprostiti i zatim je uslijedio žestok obračun na bini.

Oglasi

Udarci su bili itekako žestoko. U svakom članu osiguranja je oko dva metra i preko 130 kilograma, pa nikome nije bilo svejedno kada je započeo haos.

Okršaj je srećom trajao samo 20-ak sekundi. Ratoborne strane su se uspjele smiriti, ali su na žestok način najavili sve ono što će se dešavati u subotu u Dallasu.

Jake Paul je u bokserskoj karijeri od sedam borbi dobio šest. Pobjeđivao je MMA zvijezde Andersona Silvu, Tyrona Woodleyja i Bena Askrena i smatra da će i Nate Diaz biti lagan zalogaj za njega.

Diazu je ovo prvi izlet u boks. On je čitav život u MMA sportu gdje je istinska ikona i omiljeni je borac mnogim ljubiteljima sporta.

U profesionalnoj MMA karijeri koju je okončao u septembru prošle godine Diaz je na omjeru od 21 pobjede i 13 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi