Najveći živac od svih - Započeo je haos u dvorani, pa uspavao čovjeka na ulici
Nate Diaz je tokom karijere napravio brojne probleme, a i nakon okončanja iste pravi haos (Foto: Screenshot)

Nate Diaz u akciji

Najveći živac od svih - Započeo je haos u dvorani, pa uspavao čovjeka na ulici

Midhat Šljivak

Legendarni MMA borac Nate Diaz (38) napravio je potpuni haos u New Orleansu. Diaz se prvo u publici sukobio s reality zvijezdom Chaseom DeMoorom, a zatim je snimljen kako tuče čovjeka na ulici.

Nate Diaz je kroz kompletnu karijeru poznat kao borac s veoma tankim živcima. Njegov životni gangsterski stil donio mu je brojne fanove, a Diaz se maksimalno trudio da opravda sliku lošeg momka.

Legendarni borac izazivao je brojne skandale. Često se tukao i van oktagona, a tako je nastavio i nakon što je okončao profesionalnu MMA karijeru.

Diaz je sinoć u New Orleansu izazvao potpuni haos, kako u dvorani, tako i na ulici, gdje je bio učesnik velike tuče i obračuna.

Prvo je u dvorani, gdje je gledao borbe na Misfits Boxing eventu, krenuo na poznatu reality zvijezdu Chasea DeMoora. Nešto ga je izrevoltiralo pa je TV zvijezdu gađao flašicom vode.

Oglasi

Ubrzo je nastao haos. DeMoor je želio brzo uzvratiti, uzeo je stolicu i pokušao je vratiti Diazu za gađanje flašom, no srećom su ga ostali prisutni zaustavili u toj namjeri.

Diaz nije mirovao i na ulici. Učestvovao je u velikom obračunu i iako nije koristio pretjeranu silu, momka je uspio uspavati.

Nate je maksimalno iskoristio godine iskustva u borbi. Uhvatio je giljotinu i uspavao je nesretnika koji je završio uspavan na ulici.

Legendarni borac nedavno je okončao veliku MMA karijeru u kojoj je odradio 35 borbi. Na omjeru je od 22 pobjede i 13 poraza.

Nove izazove Diaz će imati u boksu. Zakazao je meč protiv Jakea Paula i borit će se u augustu u Dallasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi