Svi su ostali zaprepašteni kada su vidjeli kako izgleda poznati borac
Foto - Tyc Sports

Jarrell Miller dogurao do 155 kilograma

Svi su ostali zaprepašteni kada su vidjeli kako izgleda poznati borac

M. Šljivak

Jarrell Miller nekada je važio za veliku borilačku zvijezdu.

Popularni Big Baby je karijeru počeo u kickboxingu gdje je u 24 meča doživio samo dva poraza i to od Mirka Filipovića, a zatim se okrenuo profesionalnom boksu.

Uspio je Miller doći do mjesta izazivača Anthonyja Joshue. Meč je zakazan za 1. juni 2019. godine, ali je zbog pada na doping testu Amerikanac suspendovan, a umjesto njega je u borbu ušao Andy Ruiz koji je potom šokirao svijet nokautom protiv Joshue.

Miller se jučer nakon četiri godine vratio u ring. Bio je neprepoznatljiv na vaganju gdje je imao nestvarnih 155 kilograma, a u meču s argentinskim bokserom Arielom Estebanom Bracamonteom se vidjelo da nije ni blizu borca koji je bio ranije.

Teško se Miller kretao, udarci nisu bili razarajući kao ranije, ali je ipak na kraju jednoglasnom odlukom uspio pobijediti protivnika.

Američki bokser planira da ponovo dođe do mjesta izazivača za svjetske titule. Ovakav to sigurno neće uspjeti i prvi ozbiljniji borac će ga lako završiti.

Jarrell Miller je u profesionalnoj bokserskoj karijeri još uvijek bez poraza i ima 24 pobjede i jedan neriješen meč.

Top Komentari

BHPatrola
Nekim fali jedan udarac, drugim mozes vise dati ali ako te uhvati ne****o si, da da
0 1
BiH1510
Bukvalno niko nije ostao zaprepašten
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi