"Je...e tvoj novac! Boriš li se ili ne McGregore?"
Foto: Sherdog

Ponuđena mu nova borba

"Je...e tvoj novac! Boriš li se ili ne McGregore?"

M. Šljivak

Conor McGregor je u posljednjih nekoliko mjeseci apsolutni šampion tastature.

Irac putem društvenih mreža vrijeđa apsolutno sve moguće rivale, prije svega Khabiba Nurmagomedova, a sada mu je ponuđena borba protiv Justina Gaethjea (20-2).

Nekadašnji prvak lake kategorije je nedavno nokautirao Edsona Barbozu u prvoj rundi i prozvao je McGregora na borbu.

"Je...e tvoj novac" Boriš li se ili ne McGregore?", napisao je Gaethje na Twitteru.

Notorious za sada šuti, ali se poznati MMA menadžer Ali Abdelaziz uključio u sve i otvoreno je najavio da postoji ponuda UFC-a za meč McGregor - Gaetheje.

"Hej McTapper. Ponuđena ti je borba protiv Justina Gaethjea. Hoćeš li postati muškarac i boriti se ili si i dalje ranjen od onog prebijanja od Orla (Khabib). Justin će te odvesti u nove dubine kakve ranije nisi iskusio", napisao je Abdelaziz.

Conor je u posljednjem meču doživio teške batine od Khabiba Nurmagomedova, ali je u posljednje vrijeme mnogo više u javnosti zbog onog što piše na društvenim mrežama i raznih kazni za kršenje zakona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi